Beginpagina
Nieuws
Over ons
Onze service
Cartridges
Milieu
Folder
Voorwaarden
Routebeschrijving
Contact
Internationaal
Links
Print E-mail

IEDEREEN EEN HELE FIJNE VAKANTIE EN EEN GOED CARNAVAL, 

MAANDAG 11 FEBRUARI ZIJN WIJ GESLOTEN!


BELANGRIJK BERICHT: WIJ HEBBEN ALS CARTRIDGE WORLD SHOPS NEDERLAND IN GOED OVERLEG MET ONZE FRANCHISEGEVER CARTRIDGE WORLD, BESLOTEN OM PER 1 JANUARI 2013 ZELFSTANDIG VERDER TE GAAN ONDER DE NAAM CARTRIDGE EUROPE B.V.

OP DIT MOMENT WORDT HARD GEWERKT OM DEZE VERANDERING OOK ZICHTBAAR TE MAKEN, ER KOMT EEN EIGEN WEBSITE WWW.CARTRIDGE-EUROPE.COM. OOK KOMEN ER CARTRIDGE DOOSJES, STIKKERS, RAAMBELETTERING ETC. HET ZAL ENIGE WEKEN DUREN VOORDAT DIT PROJECT VOLTOOID IS. ALLE BESTAANDE LEVERINGSVOORWAARDEN- EN GARANTIES WORDEN GERESPECTEERD. MET NAME ONS ASSORTIMENT WORDT NOG INTERESSANTER EN UITGEBREIDER GEZIEN DEZE NIEUWE SAMENWERKING.

Wij hebben nog enkele interessante CANON printers, o.a. geschikt om vanaf een I-pad of smartphone te printen.

INMIDDELS ZIJN ER VEEL AANBIEDERS DIE KLONEN VERKOPEN VAN TONER- EN INKTCARTRIDGES, DIT IS NIET HETZELFDE ALS EEN GERECYCLEDE ORIGINELE CARTRIDGE. DE TECHNISCHE SPECIFICATIES WIJKEN MEESTAL AF WAARDOOR DE PRINTKWALITEIT EN OPBRENGST NIET MEER VERGELIJKBAAR IS. WIJ WERKEN MET ORIGINELE PRODUKTEN DUS GEEN KLONEN! LET DUS OP ALS U DENKT EEN "NIEUWE CARTRIDGE" GELEVERD TE KRIJGEN VIA HET INTERNET.

WELKOM BIJ DE AANBIEDER DIE WEL ZORGVULDIG MET HET MILIEU OMGAAT EN ZORGT DAT U VERANTWOORD KUNT BESPAREN.

OOK VOOR DE BESTE PRINTERS SNEL NAAR DE BOSCHSTRAAT..........., INVESTEER NU EN U SPAART MEER DAN BIJ DE BANK.

HP 364 XL CHIPS GEKRAAKT NU HERVULBAAR ALLE MELDINGEN ZOALS HET ORIGINEEL !! HP 920 XL OOK HERVULBAAR

NU OOK DE LEXMARK CHIP GEKRAAKT DE 100 XL HERVULBAAR!!!!

UW FRANKEERMACHINE CARTRIDGE HERVULLEN?

VAN DE NEOPOST IJ-90/IJ110 ZIJN DE CHIPS GEKRAAKT EN KUNNEN DUS HERVULT WORDEN!

CANON CHIP GEKRAAKT: NU OOK DE NIEUWSTE CANONS HERVULBAAR DE 525 EN 526 SERIE - WERKING ALS CANON MET TOPKWALITEIT INKT -

Onderhoudstip voor het printen van foto's:

Voor het printen van mooie foto's is het behalve dat u de juiste (kwaliteit) papiersoort en afmeting dient te selecteren, het onderhoud van belang:

Voor printers met losse inkt-tanks adviseren wij om minimaal een maal per jaar de functie printkop reiniging uit te voeren. Verder is het van groot belang om uw printkop minimaal een maal per jaar uit te lijnen - anders krijgt u mogelijk lelijke rasterlijnen op uw foto's!   Recent onderzoek Consumentenbond levert het bewijs, ook met nieuwe cartridges is Cartridge World een van de goedkoopste aanbieders.

En wij werken niet met zgn. restpartijen met een vroege afloopdatum!

Let op: 100 is gemiddeld. Wie lager scoort, zit dus beneden het gemiddelde; wie hoger scoort erboven.

WinkelPrijs
Correct93
Computerland85
Paradigit96
Cartridgeworld98
Scheer
& Foppen
99
Dynabyte101
De Block101
Harense Smid101
MyCom101
Vobis101
Saturn101
Handyman102
BCC102
Media Markt103
Dixons103

NIEUWE PRINTERS VOOR HET HOME OFFICE .......

CANON LASER + INKT EEN GOEDE COMBINATIE 


*VOOROORDELEN OM NIET TE HERVULLEN:

1. DE GARANTIE OP MIJN PRINTER VERVALT

2. MIJN BUURVROUW HEEFT EEN SLECHTE ERVARING MET HERVULLEN

3. IK PRINT MINDER LANG MET EEN HERVULDE CARTRIDGE

*WAARHEDEN:

1. JURIDISCH VERBODEN ZIE WETGEVING EUROPESE UNIE

2. UW BUURVROUW WAS NIET BIJ ONS

3. IN EEN HERVULDE CARTRIDGE GAAT MEER INKT DAN IN EEN ORIGINELE

*NIET DOEN

1. EEN CARTRIDGE HELEMAAL LEEGPRINTEN OF NOG EVEN SCHUDDEN (TONER)

2. SOFTWARE UPDATES DOWNLOADEN VOOR DE PRINTER 

3. CARTRIDGES IN DE VUILNISBAK GOOIEN - BRENG HEM NAAR ONS

* Kort nieuws: wij hebben vastgesteld dat er steeds meer foto's geprint     worden, hierdoor hebben wij besloten om met nog betere (duurdere) inkten te gaan werken.

* Ook hebben we ons assortiment fotopapier (ILLFORD) hierop aangepast met ICC profielen die gedownload kunnen worden. (*instelling printer)

* Wij verkopen steeds meer printers en leveren op maat een product wat voor u het meest geschikt en economisch is.

* Op afspraak kunnen wij in uw bedrijf/huis de zaak inventariseren en een vrijblijvende offerte maken voor zowel nieuwe printers- als cartridge hervullingen

* Heeft u een goede tip voor ons? Laat het dan weten, indien bruikbaar wordt uw tip beloont met een kwaliteitsprinter!


Een wijziging van onze openingstijden: wij zijn voortaan op donderdag avond, de zgn. koopavond gesloten !!!


Onderzoek Europese Commissie dure inktpatronen printers nadert ontknoping

De Europese Commissie legt momenteel de laatste hand aan een onderzoek naar de mogelijke concurrentievervalsing op de markt van (dure) inktpatronen voor printers. Het onderzoek dat al in 2002 startte, zit nu in een vergevorderd stadium. Dat antwoordden de diensten van Europees Commissaris voor mededinging Neelie Kroes onlangs op een parlementaire vraag van Europees parlementslid Bart Staes (Groen!).

Kroes benadrukt dat zij eerst en vooral onverminderd streeft naar volledige eerbiediging van de Europese concurrentieregels, waarbij alle ondernemingen op gelijke voet met elkaar kunnen concurreren. Al op 1 april 2003 bevestigde toenmalig Europees Commissaris Monti aan Staes dat er effectief een onderzoek was opgestart naar het mogelijk verstoren van die eerlijke concurrentie door producenten van printers. Nu zes jaar later nadert dit onderzoek - dat zich onder meer richt op de vraag of er wel of geen sprake is van koppelverkoop - een ontknoping.

Staes: "Zes jaar is wel erg lang voor zo'n onderzoek. Al is het van belang dat de Commissie zorgvuldig handelt. Het onderzoek is met name gericht op de vraag of de producenten van printers vanwege de vorm en prijs van hun inktpatronen de communautaire voorschriften op het vlak van het mededingingsbeleid overtreden. Dit is een uiterst complex onderzoek, zowel economisch als juridisch gezien."

"Maar het is wel de hoogste tijd dat consumenten in Europa eens de waarheid wordt verteld over dit dossier. En dat ook wordt ingegrepen om te voorkomen dat er jaarlijks tientallen miljoenen lege of halflege cartridges in het huisvuil belanden. In gemiddeld tien, maximaal twintig procent worden lege inktpatronen bijgevuld en hergebruikt. Dat is waanzin, want het kan zeker vijf keer per inktpatroon!" Cartridge World Breda voorziet in een dergelijke behoefte, met een breed programma hervulbare cartridges en printers.


Eind 2007 concludeert het American Consumer Institute (ACI) dat de prijs van printers kunstmatig laag wordt gehouden, terwijl de prijs van inktpatronen te hoog is. Uit het ACI onderzoek bleek ook nog eens dat de producenten ze soms vullen voor nog niet eens een kwart. HP is marktleider in de wereld en Epson is de nummer twee.

Het Europees Parlement riep in het kader van de elektronische afvalrichtlijn uit 2006 al op om elektronische chips uit de inktpatronen te verwijderen. Die verhinderen vaak dat een bijgevuld inktpatroon opnieuw in de printer gebruikt kan worden. Maar in de praktijk blijven producenten als HP en Epson dat gewoon doen. "Hergebruik, waar de consument ook profijt van heeft, wordt hiermee, ontmoedigd. Vanuit milieuoogpunt is dat een schande", aldus Staes. Cartridge World Breda heeft hier veel last van en doet alles om vooraan te lopen qua chiptechnologie.

De prijzen van printerinkt blijven astronomisch hoog. Uit een klein marktonderzoekje van Staes naar de fel gestegen prijzen van cartridges, bleek dat geŽxtrapoleerd naar een literprijs, de inkt in cartridges gemiddeld van ruim 1000 tot ruim 2000 euro kost. In de groothandel kost bijvul-inkt tussen 20 ŗ 30 euro. "Dat is duurder dan twintig flessen van de beste champagne. Het is echt hoog tijd dat de Europese concurrentieregels hun werk doen en hun kracht doen gelden."


 CARTRIDGE WORLD ALS BESTE GETEST !!!

LEES DE ONAFHANKELIJKE TEST OP WWW.TRUSTEDREVIEWS.COM  ONDER DE RUBRIEK PRINTERS INKTJET INVESTIGATION - CARTRIDGE WORLD LEVERT WEDEROM HET BEWIJS EN KOMT ALS BESTE UIT DE ONAFHANKELIJKE TESTEN. KOM DUS SNEL NAAR ONZE SHOP EN LAAT UW CARTRIDGE(S) HERVULLEN.


* EEN BELANGRIJK BERICHT MET BETREKKING OP DE GARANTIE VAN UW PRINTER:

OP BASIS VAN EEN EUROPESE RICHTLIJN (WEEE, WASTE ELECTRICAL AND ELECTRONIC EQUIPMENT) MOGEN PRINTERFABRIKANTEN HET NAVULLEN VAN INKT- OF LASERCARTRIDGES NIET VERHINDEREN. ALS U EEN ORIGINELE MERKCARTRIDGE LAAT HERVULLEN DAN BLIJFT DE GARANTIE OP UW PRINTER NOG STEEDS VAN KRACHT !!!!__________________________________________________________________    PARKEREN:

DE BEIJERD - VLASZAK PARKEERPLAATS EN U VINDT ONS OP LOOPAFSTAND NAAST GRAFISCH DESIGNMUSEUM DE BEIJERD

(inmiddels niet vergeten een parkeerkaartje te kopen, met dank aan de Gemeente Breda die geen b.t.w. wenst te betalen.)