Beginpagina
Nieuws
Over ons
Onze service
Cartridges
Milieu
Folder
Voorwaarden
Routebeschrijving
Contact
Internationaal
Links
Print E-mail

Over ons

Image

Cartridge World Breda is opgericht door Pieter de Roo op 14 juli 2004 als zelfstandige franchise onderneming. De eerst opgerichte vestiging in de Benelux van het Australische franchise bedrijf Cartridge World.    

Vanuit een proces-technologische en bedrijfskundige achtergrond heeft de oprichter veel belangstelling voor het milieu en nieuwe bedrijfsprocessen. Vooral de enorme verspilling van grondstoffen en het geringe hervullings-percentage maakt dit tot een grote uitdaging voor de komende jaren.

De missie is om een hoogwaardige- service en kwaliteitsgerichte organisatie op te bouwen met de klant als centraal uitgangspunt. Met een goed team aan hoogwaardige medewerkers is de basis hiervoor al gelegd. Maximale aandacht dus voor uw lege inkt- of laser Cartridge.

Ook worden vanuit Breda de nieuwe winkels in de Benelux ondersteund door het geven van trainingen en technisch- commerciŽle ondersteuning, dit in nauwe samenwerking met de masterfranchiser te Hattingen, Duitsland.

Breda vormt dus een centraal punt in de Cartridge World Benelux organisatie.

Inmiddels is Cartridge World op weg om de 2000ste vestiging te openen en worden er meer dan een miljoen cartridges per maand gevuld. Een prestatie van formaat en een wereldwijde bevestiging van de kwaliteit van ons systeem.